Welkom op de groepspagina van groep 1!
 
Wat leuk dat u een bezoek brengt aan de groepspagina van groep 1.
 
Wij stellen ons even aan u voor:
 
 
In onze groep wordt er lesgegeven door:
                                       
juf Anne-Fleur Mak
 
Groepsnieuws:
 
18-4-2018 Kunstroute
Na het schoolreisje mochten we vandaag weer met een bus weg. Nu in een Engelse dubbeldekker. We gingen naar het oude Veldzicht. Daar kregen we workshops waarbij we wat moois mochten maken. We konden o.a. boetseren, schilderen en tamboerijnen maken. Hierna konden we nog lekker even op het gras spelen. De werkstukken komen in een expositie te staan. Klik hier voor de foto's. 
        
18-4-2018 Schoolreis groep 1&2
Dinsdag was het ein-de-lijk zo ver! De schoolreis naar Ballorig in Den Bosch. Met een dubbeldekker vertrokken we. Voordat we naar binnen gingen hebben we nog een lekkere augurk op en daarna kon het festijn beginnen. Klimmen, klauteren. rennen, fietsen en glijden; we konden van alles doen! Na een frietje nog even doorspelen en als afsluiting een ijsje. We hebben genoten! Klik hier voor de foto's. 
 
15-11-2017 Groepsnieuws oktober/november
Na de herfstvakantie zijn we gestart met het project Design. Wij hebben het over prinsen en prinsessen gehad, want zij hebben natuurlijk schitterende sieraden. We kregen een workshop van een echte goudsmid waarbij we van klei mooie vormen mochten maken. In de klas hebben de meiden hard gewerkt aan een mooie prinsessenketting. De jongens hebben een heel mooi ridderschild gemaakt. 
Na het thema Prinsen en Prinsessen zijn we aan het werk gegaan met Dieren in het bos. Op het krijtbord wordt nu niet meer met krijt getekend, maar met water! Het lijkt soms wel op toveren, want je tekening verdwijnt ook weer als vanzelf. We maken mooie slakken in het bos.
Vorige week hebben we op school ontbeten in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. Er stond van alles lekkers klaar; krentenbollen, speltwafels en natuurlijk bruine boterhammen! Wat hebben we er van gesmuld en wat was het gezellig om eens met elkaar op school te ontbijten! Klik hier voor de foto's.
 
27-09-2017 Thema Agent&Boef
Het nieuwe schooljaar zijn we gestart met het thema 'Agent&Boef' waarbij de regels en afspraken in de groep centraal staan. Boef is regelmatig na schooltijd in onze klas komen spelen, maar maakte er een echt zooitje van! Alle spullen liet hij liggen. We hebben toen maar een brief geschreven over hoe hij precies moet opruimen. Ter afsluiting van het thema mochten we op bezoek komen bij het politiebureau in Sprang-Capelle. We hebben gezien en gehoord wat de politie allemaal doet en waar allemaal politiestrepen op zitten. We zijn er achter gekomen dat de politie ook eigen fietsen en scooters heeft! We kregen een rondleiding door het gebouw en hebben echte cellen gezien. Die hadden trouwens helemaal geen tralies en waren enorm klein! We kregen een bekertje limonade met lekkere snoepjes en hebben nog een politiefilmpje gezien. Wat hebben we het leuk gehad! Klik hier voor de foto's.